GONGBATH, AROMBASTU & AiChi

GONGBATH, AROMBASTU & AiChi

28167844_2047166315547141_2826631162639543029_njpg
Tänk vad härligt det är med att ha en plats där vi kan slappna av, bli varma och rena och dessutom ta vara på de egenskaper vattnet ger.
Till detta har vi nu lagt till vibrationer från GONG-spel. HELT OTROLIGT vad det gav en helt annan dimension till att slappna av.

Vi startade med att ligga ner och fokusera på vår andning, att verkligen känna av varenda ett andetag är häftigt... När sedan Therese började spela på sin GONG blev det en ändring i atmosfären och luften fylldes av vibrationer och toner som var magiska.

När tonerna klingat ut, duschade vi av oss för en AROMBASTU- här ångar vi upp luften i bastun med dofter av eteriska oljor och viftar sedan med handduk så ångorna får fart och värmen fångas upp och sköljs över de som sitter ner.

Dags för omgång 2 av GONGBATH - efter en vätskepaus, en ingeförsshot med sting, lite snacks och en ordentlig dusch fick vi gå ner i det härligt varma vattnet och Therese började spela på sin GONG och med tonerna och vibrationerna använde jag mig av rörelserna som vi har i AiChi- helt underbart. Vilket flöde det blev. Jag avslutade med att ligga och flyta och känna tyngdlösheten. Försvann nog en stund där....

Då var det dags för vätskekontroll igen innan omgång 2 i Bastun - WOW - här smäller vi till med lite högre temperatur som vi svalnar av med lite isbitar.... 
Avslutningsvis firar vi med en skål och tackar för kvällen. Varma och ordentligt renade på många olika sätt.

Personligen blev jag piggare på kvällen, men sov som en stock och vaknade pigg som en mört på morgonen. FULL AV ENERGI!!! Det kan jag inte påstå att jag har känt de senaste veckorna då jag har haft något tråkigt i kroppen och varit helt slut... Så detta var en kick för mig.

Hör gärna av er om ni känner att ni vill veta mera om detta underbara koncept.

Ett program tar ca.2,5 h och är en perfekt Kick-off också. Vi kan ha 8-10 personer samtidigt.

AiChi på dig :)